Alla bilder

Järla sjö

Garverigränd 1

Rum:
4 rum och kök
Boyta:
97.5 kvm
Byggår:
2004
Pris:
7 200 000 kr
Boarea:
97.5 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
2 av 4
Lgh nr skv:
1102
Lgh. nr. brf:
19
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Bedbandsbolaget och Com hem
Andelstal:
1.85928%
Avgift:
5 812 kr / månad Värme & vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2004
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
Finns att hyra
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
30.06%
Pantsatt:
Nej
Namn:
Brf Vasagården
Acc. jur. pers.:
Ja
Äger marken:
Nej
Äkta förening:
Ja
El:
330 kr
Försäkring:
209 kr
Totalt / mån:
539 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Underbar fyra på gaveln med sjöutsikt i trivsamma Järla Sjö!

Järla sjö är en liten kvartersstad i Nacka med eget torg och direkt närhet till natur, utomhusaktiviteter samt shopping. Denna trevliga bostad har en underbar utsikt, flera detaljer utöver det vanliga så som fönster i vinkel och ett stort burspråk i köket och inte att glömma den fantastiska balkongen. Hela hemmet är en utomordentligt välplanerad hörnfyra med plats för hela familjen. Järla sjö ligger på perfekt avstånd både från Sickla och Nacka såväl som från City och har utomordentliga kommunikationer.

Interiör
Det ljusa och generösa vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, rummet får sitt härliga ljus, liv och rymd från de flera stora fönsterna i två väderstreck. Gott om utrymme för soffmöbler och umgänge finns det här! I köket är det kaklat i vacker kungsblå ton ovanför köksbänken, vilket ger en fin kontrast mot luckorna och skåpen. Gott om arbetsytor och förvaring gör matlagningen till en enkel syssla. I burspråket intill balkongen finns det en utmärkt plats för att placera matbordet, bara att slå sig ned och njuta av sjöutsikten. Den glasade dörren till den magiska balkongen är placerad mitt emellan vardagsrum och matplats. Ute på balkongen är det som gjort för att möblera med mysiga loungemöbler för lata sommarkvällar. Med den härliga sjöutsikten även här!
Hemmet har tre praktiska och trivsamma sovrum. Master bedroom ligger i den ena änden av bostaden, perfekt undanstuvat för mest möjliga lugn. En charmig detalj är fönstret i vinkel! Två stora garderober och mer utrymme för förvaringsmöbler tar hand om kläder och annat som ska stuvas undan. I de båda mindre sovrummen, det ena vägg i vägg med vardagsrummet med en liten klädkammare, det andra bredvid köket, finns det gott om plats för säng, sängmöbler och en lek- eller skrivbordshörna. Bostaden har praktiskt nog två badrum. Det större badrummet har badkar och tvättpelare medan det mindre badrummet fungerar utmärkt som gäst-wc. Ett stort förråd kan användas som walk-in-closet eller för förvaring i största allmänhet, en nog så viktig detalj när hela familjen ska få plats! 

Med mera
I Järla sjö är det ordnat så att alla boende ska kunna njuta av det lilla extra! Om sommaren är det bara några kliv ner till badbryggorna, kräftfisket eller att bara njuta vid sjökanten, om vintern förvandlas sjön till en skridskobana. Badbryggor och andra inslag får alla nyttja. Redan idag är det goda kommunikationer till den lilla sjöstaden, och när tunnelbanan byggs ut blir det med en station här. Samtidigt är det faktiskt cykelavstånd till City! Runt omkring finns flertalet populära skolor och Nackagymnasium ligger nära. För den som inte kan få nog av fin natur går det utmärkt att promenera runt sjön till Nacka naturreservat, som också erbjuder motionsspår och Hammarbybacken.

Entré
Gott om förvaring i form av både garderober och klädhängare. Säkerhetsdörr.

Master Bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Fönster i burspråk i två väderstreck! 

Badrum
Helkaklat badrum med uppvärmt klinkergolv. Badkar, toalett, tvättställ med nisch ovan och spegel, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin. Fönster. 

Walk in closet
Stort förråd i lägenheten som används som förvaring alt. walk-in-closet. 

Gäst WC
Helkaklat med klinkergolv. Toalett, tvättställ, spegel med belysning ovan och badrumsskåp. 

Kök 
Bra med både arbetsyta och gott om förvaringsmöjligheter. Utrustat med varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt,  diskmaskin kyl & frys. Matplats vid ett hav av fönster, med utsikt mot kanske inte ett hav men en utmärkt vacker sjö. Öppen planlösning mot vardagsrum! 

Vardagsrum med balkong
Hörnläge med massor av fönster i flera väderstreck. Plats för soffmöbler men även utrymme för massor mer! Öppen planlösning mot kök och en så kallad "Walk around" runt tv-väggen. Utgång till lägenhetens stora balkong med sjöutsikt! 

Sovrum III
Plats för säng och nattduksbord. Även skrivbord, lekhörna och graderober. Fönster. 

Sovrum II
Plats för säng och nattduksbord. Även skrivbord, lekhörna och graderober. Fönster. 

Övrigt
Genomgående ekparkettgolv i lägenheten. Massor av fönster i denna hörnlägenhet. 

Brf Vasagården består av 62 st bostadsrätter och en liten lokal på 24 kvm som är uthyrd till samfälligheten. Lokalen bidrar till hyresintäkter på ca 3500 kr varje månad och ligger på Winborgs väg 22. 
Föreningen består av 3 byggnader. Samtliga är byggda 2004-2005.

Nyckeltal:
Belåning per kvm ligger på 4.048 kr/kvm och årsavgiften är 713 kr/kvm

Föreningen äger marken. 
Det finns i dagsläget inget beslut om avgiftshöjning (avstämt med styrelsen 2020-08-18).
Sedan 2013 har föreningens avgifter sänkts med totalt 4,7%.

Brf Vasagården är medlem i Järla Sjö samfällighetsförening.

Parkering
Garage går att hyra för ca 900 kr/mån. Boendeparkering i området, ca 400 kr/månad. Utanför finns avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Badbryggor
Samfällighetsföreningen Järla sjö äger alla bryggor som alla kan tillgå och bada ifrån.

Gemensamhetsutrymmen
- Tillgång till cykelförråd och soprum.
- Det finns många mysiga lekplatser i området.

Tv och bredband
Tele2 är leverantör av kabeltv och tillkommer en obligatorisk kostnad om 116 kronor/månad.
Ownit är leverantör av fiber (bredband) och tillkommer en obligatorisk kostnad om 137 kronor/månad. 

Järla Sjö är en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 900 bostäder blandat med några butiker och restauranger. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen. Den stora lekplatsen vid Gustaf Dahlens park är ombyggd efter de boendes önskemål.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Sjöutsikt
Winborgs Väg
Stor balkong

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.