Alla bilder

Nacka Strand

Augustendalsvägen 21

Rum:
3 rum och kök
Boyta:
71 kvm
Byggår:
2017
Pris:
5 425 000 kr
Boarea:
71 kvm
Antal rum:
3
Antal badrum:
1
Våning:
5
Lgh nr skv:
0804
Lgh. nr. brf:
1-0804
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV / internet:
Ownit
Andelstal:
0.31200%
Avgift:
3 753 kr / månad Värme, kallvatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2017
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
3-glas
Förråd:
Ja, trapphus (samma plan)
Uppvärmning:
Bergvärme (fjärrvärme)
Komm. skatt:
30.06%
Pantsatt:
Ja
Namn:
BRF The View
Acc. jur. pers.:
Ja
Äger marken:
Nej
Äkta förening:
Ja
El:
300 kr
Vatten/Avlopp:
150 kr
Totalt / mån:
450 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Frontline på kajen i Nacka Strand: en optimalt planerad 3:a!

Denna perfekta bostad med öppet kök och vardagsrum, en trevlig balkong, två bra sovrum och allt annat som kan önskas ligger vänd mot Stockholms inlopp. Närlivs, restauranger, bageri, pendelbåt och naturen gör att området förtjänar sitt goda rykte som ett av Stockholms trevligaste bostadsområden! Lekland, träningsanläggningar, bra förskolor och skolor ger området ännu högre betyg – bo granne med Gud fader på himmelsbågen och njut varje dag av havets mjuka bris! 

Interiör
I denna moderna och smart planerade lägenhet får du det bästa av allt, ordentliga utrymmen för umgänge och lediga stunder med magisk utsikt mot Stockholms inlopp. Vardagsrummet med balkongen är vänt rakt ut mot vattnet och den fina strandpromenaden. Möblera med lounge och soffhäng i vardagsrummet och välj mellan att landa framför teven eller njuta av den fantastiska utsikten från balkongen. Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök, och köket i dess vita ton blir neutralt så att detaljerna får tala för sig själva. Köket är självklart utrustat med full maskinpark och gott om både ytor och plats i lådor och skåp. En grupp om matbord och stolar får utmärkt plats här.

Bostaden har riktigt bra två sovrum som också tar in härligt ljus via stora fönster. Ett litet mindre sovrum med plats för enkelsäng, arbetshörna, förvaring. Det i det andra lite större rummet går det bra att möblera dubbelsäng och sängmöbler. I gången utanför sovrummen finns det en garderobsvägg som sväljer det mesta av övrig förvaring. Badrummet har ett vackert gråmelerat klinkergolv med komfortvärme och vitt kakel med grå fog. Egen tvättmaskin och torktumlare gör tvättandet till ett enkelt göromål! Hallen är rymlig med plats för förvaring av ytterkläder och skor. 

Med mera
Nacka Strand är populärt och det på goda grunder: det är det perfekta valet för dig som vill ha nära till både naturen och staden. Här har området under några år fått tid att både växa upp och etableras. Idag finns allt för en utmärkt vardag här, Närlivs som i dagarna öppnar i huset, trevliga restauranger som till exempel välkända restaurang J, dessutom Forno Romano och Savör. I närheten finns lekland för barnen, padelbanor på kajen, både SATS och Boost för den som vill träna samt självklart den direkta tillgången till skärgården och Nackas vidsträckta natur. Med SLs pendelbåtar går sjövägen in till antingen Nybroplan, Slussen eller Strömkajen på runt en halvtimme. Det går självklart lika bra att ta båten ut i skärgården för en härlig vistelse bland kobbar och skär. Slussen ligger ungefär 10 minuter bort för den bilburne. I föreningen finns det lediga garageplatser!

Entré
Avhängningsmöjligheter. Klinkergolv och säkerhetsdörr. 

Kök
Här finns det plats för köksbord och gott om förvaring ända upp till tak. Arbetsbänk i både ek och rostfri med vid vit klinker ovan. Maskinell utrustning från Siemens, induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn och micro. Kyl & Frys. Ekparkettgolv.

Vardagsrum
Här finns god om plats för soffmöblemang. Fönster ut mot havet och utgång till balkongen. Ekparkettgolv. 

Balkong
Rak havsutsikt och ett skådespel över Stockholms inlopp.  Plats för diverse planteringar och möblemang.

Sovrum II
Plats för säng och nattduksbord. Fönster mot vattnet. Ekparkettgolv och vackra fönsterbrädor. 

Badrum
Helkaklat med klinker på väggarna och uppvärmt klinkergolv. Rymligt badrum utrustat med dusch (finns plats för badkar), handdukstork, tvättställ på kommod, vägghängd toalett. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Innerhall
Lång garderobsvägg med massa förvaring. Ekparkettgolv. 

Master Bedroom
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Plats för förvaring. Ekparkettgolv och fönster mot in mot gård. 

Brf The View består av 268 st lägenheter i storlekarna 1 rok - 5 rok fördelat på 8 trapphus på adresserna Augustendalsvägen 21-27 samt 31-37. Föreningen har en god ekonomi och i dagsläget finns inga beslut om några kommande avgiftsförändringar. Föreningen äger marken och är en äkta bostadsrättsförening.

Fastigheten med beteckning Sicklaön 13:79 är en gammal kontorslokal från 90-talet som byggts om till bostäder med nybyggnadsstandard

Fiberanslutning från Ownit Bredband 100/100 Mbps tillkommer som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften om 240kr/mån. Som boende i Brf The View har du möjlighet att maximera din bredbandstjänst och uppgradera till 1 000 Mbit/sek. Det kostar i dagsläget 299 kr/mån och beställs direkt av Ownit

Förråd finns på samma våningsplan som lägenheten. Ca 3 kvm.

I Brf The View har styrelsen tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg hos Brandkontoret.

Bostadsrättsföreningen har abonnemang för el och vatten. Varje lägenhet är sedan försedd med undermätare, som reglerar att var och en betalar för sin faktiska förbrukning. Denna modell kallas IMD (Individuell Mätning och Debitering). Se bland dokument för faktablad med närmare information kring IMD. Du betalar din el- och varmvattenförbrukning i efterhand på din avgiftsavi från föreningens ekonomiska förvaltare BoNea.

Garage.
Totalt  finns det 242 parkeringsplatser fördelat på fyra garageytor; två stora garageplan med infart från kajen, samt två mindre garageplan med infart från Augustendals Torg. Det finns i dagsläget lediga parkeringsplatser att hyra. Vanlig bilplats (även bilplats för person med funktionsvariation): 1200kr/månad. Elbilsplats med laddningsmöjlighet: 1500kr/månad plus debitering för faktisk elförbrukning. MC-plats: 400kr/månad (oavsett antal fordon som ryms inom parkeringsrutan).

I samtliga trapphus finns tillgång till förvaring av barnvagnar och rullstolar. I huset finns två cykelrum - ett stort cykelrum intill garageinfarten samt ett mindre cykelrum på Augustendalsvägen 21, plan 2. Det finns även cykelställ runt om i garaget samt längs utsidan av huset. I föreningen finns två tvättstugor - en på Augustendalsvägen 23 och en på Augustendalsvägen 25.

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Pendlarbåtarna in till City
Havsutsikt
Vardagsrum

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.