Alla bilder

Normalm/Vasastan

Kammakargatan 46

Rum:
1 rum och kök
Boyta:
22 kvm
Byggår:
1960
Pris:
2 750 000 kr
Boarea:
22 kvm
Antal rum:
1
Antal badrum:
1
Våning:
2 av 6
Lgh nr skv:
1204
Lgh. nr. brf:
3202
Hiss:
Ja
Balkong:
Ev. kan man söka om uteplats
TV / internet:
Tele2 och IP-only
Andelstal:
2.18610%
Avgift:
1 382 kr / månad inkl. värme, vatten och kabel-TV.
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1960
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
2-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
29.82%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Vingråen nr 6
Acc. jur. pers.:
Nej
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Renoverad etta i city, för stadsbon eller pendlaren!

Letar du efter det första egna boendet, eller kanske en pendlarbostad i city? Vill du ha nära till folkmyller och goda kommunikationer men ändå bo granne med Tegnérlunden? Då är denna etta som hittad! En smakfullt och praktiskt renoverad bostad med kök och vardagsrum i öppen lösning. Med två stora fönster och möjlighet att söka bygglov för altandörr får rummet ett härligt ljus. Utanför porten pulserar staden med allt vad socialt uteliv, kommers och shopping har att erbjuda. För den som behöver använda kommunikationer finns Centralen, Hötorget, Odenplan och Arlanda express inom gångavstånd!

Interiör
Här är verkligen en utmärkt etta, helrenoverad med två stora fönster som släpper in massor med ljus. Köksdelen har ett mörkgrått fyrkantigt klinkergolv som även fortsätter upp på väggen och binds samman med kaklet i vitt och ljusgrått i samma storlek. Detta skapar ett bra rum i rummet så att köket känns som en egen avdelning. Köksluckorna går i beige, en detalj som återfinns på andra platser i bostaden. Bänkskivan i trä är vitlaserad och erbjuder tack vare förlängningen vid ena kanten, både arbetsyta och sittplats. Köket har en integrerad spishäll, samt köksfläkt och micro i ett. Inbyggt ovanför zinken finns en vinhylla för tre flaskor.
Rummet har en given plats för en bäddsoffa, vilket gör att hemmet fungerar bra för såväl pendlaren som för den som önskar sitt eget kryp-in mitt i staden. I det stora rummet går det även att möblera en liten matplats eller arbetshörna. I hallen finns två stora garderober som gömmer undan det mesta av förvaring, även här ligger det mörkgrå klinker på golvet. Ett litet skåp får plats innanför ytterdörren och mitt emot hänger ni ytterkläderna på väggkrokar. Badrummet är helkaklat i ljusa toner, med en tunn bård högt upp. Duschen har skjutdörrar i glas och förvaringsplats finns i skåp ovanför toalettstolen och i kommoden under handfatet.
Förutom att bostaden ligger precis intill Tegnérlunden så finns det i denna förening både en superfin takterrass med sol hela dagen och en trevlig innergård. På båda platserna är det tillåtet att grilla. Vi kan även rekommendera att söka bygglov för altan, alltså en balkongdörr ut till innergården, något en granne har gjort. Till föreningen hör ett garage där det för närvarande inte är någon kö. Denna lägenhet är på plan 2 (hiss finns) från Kammakargatan, men ligger mot innergården från Tegnérlunden sett.

Med mera
Att bo i hjärtat av vår huvudstad har fantastiska fördelar! Oavsett om det är för dig som flyttar till den första egna lyan och vill tillbringa merparten av din fria tid rännandes på stan – kanske prova nya restauranger, hitta favoritcafét eller bara ha nära till shopping och kommers. Eller om det är för dig som behöver pendla och då vill kunna ta dig fram smidigt tack vare bussar, tunnelbana, pendel- och fjärrtåg samt Arlanda express som alla finns inom gångavstånd. För dig som behöver exempel på upplevelser rekommenderas Centralbadet för spadagar, paradgatorna Drottninggatan, Sveavägen och Kungsgatan för shopping, biografer och caféer samt Stureplan eller Odenplan för trevliga restauranger och uteställen. Här finns allt runt hörnet inklusive trevliga parker som Tegnérlunden och Observatorielunden!

Brf Vingråen nr 6 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2003. Föreningen upplåter 16 lägenheter varav alla är bostadsrätter samt en lokal. Föreningen äger marken. Juridisk person accepteras ej.

Renoveringar:
2020- De liggande stammarna byttes.
2019- Byte av undercentral samt rengöring av samtliga avloppsstammar i fastigheten.
2018- kodlåssystem
2018- ny fjärrvärmecentral
2017- installation fiber
2017- renovering av hissen, taket samt takterrassen.
2015- renoverades trapphuset.
2014- installerades säkerhetsdörrar.
2011- renoverat golven i garaget.
2005- fönster- och balkongrenovering.
2004- renoverades tvättstugan.

Planerat underhåll:
2026 - Spolning av stammar

På de stående stammarna gör föreningen partiella stambyten. Partiella stambyten bekostas av föreningen och äger rum i samband med renovering. Stammarna är bytta i badrum för denna lägenhet 2006.

TV & Bredband
Levereras av Tele2 samt bredband levereras av IP-only. Tecknas separat.

Garage
Det finns det 20 garageplatser för ca 3000 kr/mån beroende på storlek. F.n. ingen kö.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en stor möblerad takterrass.
Gemensam gård finns med grillar och möblemang.
Cykel- samt barnvagnsförråd finns.
Tvättstugan är belägen i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner en torktumlare, torkrum samt en mangel.

Förråd
Säljaren disponerar ett källarförråd på plan -2  Förrådet är ca 3 kvm.

Område
City/ Vasastan erbjuder storstadsliv i form av shopping, restauranger, caféer och nöjen och även mängder av parker såsom Tegnérlunden, Vasaparken och Observatorielunden.

Kommunikationer
Mycket goda kommunikationer med närliggande busshållplatser samt nära till tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan, även nya pendelstationen vid Odenplan samt Stockholm central nås på cirka 10 minuter. 

Uppgift om andel av årsavgift finns ej hos föreningen eller förvaltaren.
Därav kan kan vi inte få fram bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning som anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. 

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DJI_0709_print
DSC_6715_print
DSC_4090_print
Visa fler bilder
DSC_4061_print
DSC_4068_print
DSC_4067_print
DSC_4076_print
DSC_4075_print
DSC_4070_print
DSC_4079_print
4086-4080
4084-4082
4051-4056
DSC_6717_print
DSC_6724_print
DSC_6726_print
DJI_0716_print
12314602_1-312-5_2D_web

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.