Övrigt, Fyra fönster i fil

Kommande
objekt

Bostadsrätt - Lägenhet

Brahegatan 7B
Östermalm

13 475 000 kr accepterat pris
4 rum och kök
120 kvm
7 153 kr / månad
Visningar
Kontakta mäklaren för visning
; ;

Magisk våning intill Humlegården och Stureplan!

Underbar, genomgående våning med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck på perfekt adress, där hela Östermalm ligger utanför porten. Detta exklusiva hem har bevarade detaljer så som höga socklar, stuckatur i tak, spegelsnickerier på väggar och högt i tak tillsammans med tidlösa inslag av väggar täckta med marmor, sobra färger och vitlaserade golv. Hemmets ena sida överblickar den underbara innergården med mysig balkong i samma riktning.

Interiör
Med den exklusiva italienska inredningen och marmorskivorna som går fint ihop med de vita köksskåpen är köket i detta hem som en dröm! Praktiskt är köket också med gott om både förvaring och arbetsyta, två ugnar varav den ena är kombinerad med micro, en köksfläkt integrerad i köksön som kan köras upp när det vankas matlagning och helskåp för både kyl och frys. Bakom köksön tar vardagsrummet vid, och vilket vardagsrum sedan: från de tre stora fönsterna fullkomligen sköljer ljuset in över både vardagsrum och kök med matplats. På väggarna hittas vackert snickeri i form av speglar, och med den sobra tonen blir känslan ren magi.

Intill köket finns det ena av hemmets två mindre sovrum, även detta rum är underbart ljust med plats för säng, byråer och garderober. Kronan på verket i detta exklusiva hem är dock master bedroom, där det förutom säng även finns plats för en trevlig arbetshörna bredvid garderobsväggen. Och inte bara det, sovrummet har öppen planlösning med det fantastiska badrummet, inrett helt i marmor med badkar och ångdusch. Här gäller det att inte vara blyg, men är du av mer privat karaktär kan en vägg i industriglas bli en snygg avskiljare mellan badrum och sovrum.
Från hallen finns på den ena sidan ett trevligt sovrum med plats för en säng, byrå och två stora garderober, rummet ligger praktiskt bakom en skjutdörr och utsikten från det gedigna fönstret är mot den underbara innergården. På den andra sidan av hallen hittas det ena av hemmets två badrum, inrett i underbart vacker marmor med spotlights i taket, här finns tvättmaskin och torktumlare – praktiskt för den som önskar slippa spring till tvättstugan.

Med mera
Att bo strax intill Humlegården och Stureplan är en dröm för många: området erbjuder trevlig puls, fantastiska restauranger och caféer, god kommunikation och avslappnande rekreation. Att bo i detta område i ett så genomtänkt och exklusivt boende är få förunnat, så här är en unik chans att flytta in i ett hem som kan pricka av hela listan: sekelskiftesdetaljer blandade med moderna och tidlösa inslag av marmor, spotlights och genomgående vitlaserade massiv stavparkett.


Rumsbeskrivning

Hall
Hall med plats för avhängning. Garderober. Ingång till sovrum två och badrum. Stavparkett.

Sovrum II
Sovrum med ingång från hall. Plats för stor säng och garderobsvägg. Fönster vetter mot innergård. Skjutdörr till hall från sovrum. Stavparkett.

Badrum
Marmor på både väggar och uppvärmt golv. Tvättställ på kommod och spegelskåp ovan. Infällda spotlights i tak. Duschhörna och vägghängd toalett. Tvättmaskin & torktumlare.

Master bedroom med balkong
Härligt stort sovrum i öppenplanlösing med badrum II. Även utgång till balkong som vetter ut mot lugn innergård. Mycket förvaring i garderobsvägg och även plats för arbetsplats. Stavparkett.

Badrum II
Marmor på både väggar och uppvärmt golv. Här finns exklusiv ångdusch, badkar och tvättställ i sten på kommod. Även vägghängd toalett. Badrummet är helt öppet mot master bedroom, skulle man vilja sätta in tex. en industriglasvägg som avsiljare så har vi offert på en fast lösning i från Vallonia. Finns även i mobila, se: https://www.vallonia.se/

Vardagsrum
Sällskapsrum med tre fönster i fil. Plats för sällskapsmöbler. Takstuckatur, höga socklar väggspeglar och takrosett och en takhöjd om 3.15m. Ligger i öppen planlösning med kök. Stavparkett.

Kök
Vita köksskåp, köksö och gott om förvaringsmöjligheter. Italiensk designkök med marmor bänkar. Induktionshäll med fläkt som kommer upp ifrån köksö. Två varmluftsugnar varav en är med kombinerad mikrovågsugn,  Full stor kyl & frys, diskmaskin. Plats för matbord. Stavparkett.

Sovrum III
Plats för säng, lekplats och förvaring. Pampiga dubbeldörrar med ingång ifrån vardagsrum. Fönster och stavparkett.


Övrigt

Kälarförråd tillhör lägenheten.

TV- och bredbandsleverantör är ComHem. För mer info se www.comhem.se. Bredband via fiber, fn 200/200 mbit ingår i avgiften. Medlem som så önskar kan höja fiberanslutningens kapacitet till 1000/1000 mbit mot eget tillägg.

Dokument Planritning Årsredovisning 2017 Energideklaration Stadgar Driftkostnader / månad El: 450 kr Försäkring: 300 kr Fakta Boarea:
120 kvm
Antal rum:
4
Antal badrum:
2
Våning:
1
Lgh. nr. skv:
1102
Lgh. nr. brf:
8
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Andelstal:
6.8659%
Avgift:
7 153 kr / månad Värme, Vatten
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1882
Byggnadstyp:
Bostadsrätt
Driftkostnad:
750 kr / månad
Energiklass:
D
Energiprestanda:
58kWh/kvm kWh/m2
Fönster:
3-glas
Förråd:
I källaren
Uppvärmning:
Bergvärme
Komm. skatt:
29.98 %

Föreningen Namn:
Brf Brahegatan 7
Äkta förening:
Ja

Föreningsinformation

Brf Brahegatan 7 förvärvade fastigheten 2012 och består av 29 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet med hyresrätt. Under 2011 påbörjades en genomgripande renovering av fastigheten som avslutades under 2014.

Inga planerade avgiftshöjningar i nuläget.

Genoförda renoveringar
2011-2012 Fasadrenovering
2011-2012 Balkongbyggnation
2011-2012 Stambyte gjort till övervägande del
2011-2012 Elstigare inklusive undercentraler, dock inte el inne i vissa av de lägenheter som var hyresrätter vid den ekonomiska planens uppkomst. 
2011-2012 Fönsterrenovering
2011-2012 Vindsvåning uppfördes
2012-2013 Hissbyggnation i uppgång Brahegatan 7D
2013 Renovering av yttertak
2013 Dörrar i trapphus B och D blir brandklassade
2013 Källare målas om och trapphus bättras på
2016 Installation av bergvärme samt byte värmeväxlare, dränering av grund mot innergård
2017 Anläggning av ny innergård, stenläggningar samt växter, nya portar mot gatan samt innergård, ny sophantering
2018 Lokal byggs om till lägenhet och uppläts med bostadsrätt


Planritningar
Länkar Föreningens hemsida Industriglassvägg

Andra objekt från samma mäklare

Belopp Budgivare Tid