Alla bilder

Vasastan

Upplandsgatan 62

Rum:
2
Boyta:
55 kvm
Byggår:
1907
Pris:
5 200 000 kr
Boarea:
55 kvm
Antal rum:
2
Antal badrum:
1
Våning:
1
Lgh nr skv:
1102
Lgh. nr. brf:
5
Hiss:
Ja
TV / internet:
Kabelnät via Comhem/ Bredband via Stockholms stadsnät
Andelstal:
5.95%
Avgift:
2 375 kr / månad Vatten, Vattenburen golvvärme
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1907
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
2-glas
Förråd:
På vinden
Uppvärmning:
Fjärrvärme; vattenburen golvvärme i hela lägenheten
Komm. skatt:
29.82%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Hansa No.1 i Stockholm
Acc. jur. pers.:
Ja
Äger marken:
Ja
Äkta förening:
Ja
El:
450 kr
Försäkring:
180 kr
Gas:
248 kr
Totalt / mån:
878 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Magnifik bostad med vackra detaljer intill Odenplan!

I ett underbart ljust hem med fantastiska detaljer, välplanerade ytor och stilren samt tidlös interiör går det verkligen att bo bra. Ett magiskt vardagsrum som inbjuder till dans och ett stilrent kök med mosaik längs väggar och tak. Praktiska och kommunikationsvänliga Odenplan ligger precis runt knuten från bostaden och erbjuder trevliga caféer, restauranger, kommers och shopping.

Interiör
I denna underbara bostad finns det gott om bevarade och omsorgsfullt omhändertagna detaljer som påminner om forna tider. Vägen in till hemmet sker genom dubbla dubbeldörrar, där alltså både ytterdörrar och innerdörrar arbetar i par. Innanför finns det plats att hänga av ytterkläder och hallen kan även möbleras med garderob. Längre fram finns en rymlig garderob för bl a städförvaring. Från hallen lotsar vägen vidare mot hemmets övriga rum. Först ut är det trevliga badrummet med kakel, klinker och mosaikdetaljer i ljus ton. Köket följer efter, med plats för ett litet matbord och stolar och gott om förvaring i skåp som sträcker från golv till högt tak. Vacker grön mosaik finns utspridd på både väggar och tak och ger en spännande struktur till det trevliga köket.
På resan vidare in i bostaden hittas först sovrummet, ett ljust och härligt rum med intressanta vinklar och vrån. Placera en dubbelsäng och klädförvaring här och njut av att bo i en så vacker bostad. Både från hallen och från sovrummet nås till slut vardagsrummet. Detta magnifika rum som släpper in mängder av ljus genom det gigantiska fönstret med indelade fönsterrutor. Vardagsrummet ger en himmelsk känsla med den underbara takhöjden och den stora golvytan. Perfekt för umgänge eller bara mysiga stunder.

Med mera
Citybanan och Odenplan är verkligen ett nav för kommunikation i Stockholms stad. Så praktiskt att bo i ett underbart hem på bästa adress och samtidigt ha så nära till resten av staden. För den som önskar hålla sig på hemmaplan finns allt som kan tänkas behövas i kvarteren runt omkring. Trevliga fika- och matmöjligheter, matbutiker, shopping, träning och mysiga parker. Ett stycke längre bort breder Hagaparken ut sig med Brunnsviken och promenadstråken som självklara rekreationsvinnare.

Hall
Dubbla dörrar tillsammans med separata innerdörrar. Avhängningsmöjligheter och plats för en garderob. Hatthylla. Belysning med dimmer. Garderob/städskåp längre fram i hallen med förvaring. Ingång till alla rum. 

Badrum
Vitt, blankt kakel på väggarna och väggnisch med vit mosaik och duschinredning. Infällda spotlights i tak och tre stycken inkaklade hyllplan i väggen med förvaring. Tvättställ med spegelskåp över och vägghängd toastol. Elburen golvvärme. 

Kök
Vita luckor som gömmer mycket förvaring. Ljusgrön mosaik på väggar och tak samt som stänkskydd tillsammans med vita vägg- och takpartier. Inkaklade hyllplan i mosaik. Fönster i sydväst med nisch i mosaik och utsikt mot gata. Integrerad diskmaskin och tvättmaskin samt inbyggd kyl och frys. Gasspis och ugn med fläkt över samt inbyggd micro. Infällda spotlights under skåp och köksbänk i ek med porslinsho. Plats för bord och stolar.

Sovrum
Stort nischat fönsterparti i sydväst mot gata med fönsterbänk i grönmelerad sten. Plats för dubbelsäng. Takljus med dimmer. Ingång till vardagsrum och hall.

Vardagsrum
Vita målade väggar med vit bröstpanel nedtill. Stort nischat fönsterparti i sydväst med fönsterbänk i grönmelerad sten. Inbyggd bokhylla och takljus med dimmer. Plats för en soffa och större matgrupp. Garderob alternativ det lilla kontoret innanför dörren och gott om plats för valfri inredning.

Övrigt
Genomgående slipade ekparkettgolv och vita målade väggar. Generös takhöjd  och spännande vinklar samt snygg mosaik i köket. Stora fönsterpartier i sydväst med härligt ljusinsläpp.

Brf Hansa No. 1 i Stockholm är en äkta förening som består av 16 bostadsrättslägenheter samt tre lokaler varav en upplåts med bostadsrätt och resten hyrs ut. Föreningen köpte huset år 1921 och äger marken. Det finns tvättstuga, bastu med dusch och toalett samt plats för barnvagnsförvaring i pannrummet. Det finns cykelställ och gemensam verkstad med verktyg i pannrummet samt återvinningsstation på gården. Trappstädning sköts av städfirma. Det råder boendeparkering i området, läs mer på www.stockholm.se. Föreningen tillåter delat ägande.

Bostadsrättsföreningen Hansa No. 1 i Stockholm är en äkta förening som består av 16 bostadsrättslägenheter samt fyra lokaler. Föreningen köpte huset 1921 och äger marken som fastigheten står på. Fastigheten är byggd 1906.

Renoveringar
2018 Fasadrenovering
2018 Fönster målades om
2018 Renovering av balkonger mot gatan samt innergård
2015 -Relining av stammar, byte av elstigare, ombyggnad av hissen
2013 -Ommålning av fönster mot gården

Bostadsrättsföreningen Hansa No. 1 i Stockholm är en äkta förening som består av 16 bostadsrättslägenheter samt fyra lokaler. Föreningen köpte huset 1921 och äger marken som fastigheten står på. Fastigheten är byggd 1906.

Vindsförråd om ca 6 kvm hör till lägenheten. Vattenburengolvvärme i hela lägenheten.

Tv & Bredband
Ansluten till kabelnät och levereras via Com Hem. Bredband levereras via Stockholms stadsnät, hastighet 1000 Mbits. Tillkommer som ett obligatorisk avgift om 199 kr/mån.

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Vardagsrum
Gasspis
Sekelskifte

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.