Alla bilder

Vasastan

Surbrunnsgatan 57

Rum:
2 rum och kök
Boyta:
48 kvm
Byggår:
1974
Pris:
4 700 000 kr
Boarea:
48 kvm
Antal rum:
2
Antal badrum:
1
Våning:
4 av 10
Lgh nr skv:
1103
Lgh. nr. brf:
20732410
Hiss:
Ja
Balkong:
Egen uteplats
TV / internet:
Öppen fiber via IP-only.
Andelstal:
0.69315%
Avgift:
2 212 kr / månad värme, vatten, kabel-TV
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
1974
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Fönster:
2-glas
Förråd:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Komm. skatt:
29.82%
Pantsatt:
Ja
Namn:
Brf Odenpalatset
Acc. jur. pers.:
Ja
Äger marken:
Nej
Äkta förening:
Ja
El:
250 kr
Försäkring:
50 kr
Totalt / mån:
300 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Tvåa med stor potential och soldränkt uteplats!

Mot den lugna innergården ligger denna trivsamma tvåa, som har stor möjlighet att bli helt optimal med hjälp av en alternativ planlösning. Hemmet har ett trevligt kök och tillhörande matplats, ett luftigt vardagsrum och framför allt – den underbara uteplatsen. Från denna adress är det nära till allt vad Vasastan har att erbjuda, så som förstklassiga restauranger, caféer, utmärkta kommunikationer och härliga Haga parken!

Interiör
Vardagsrummet ligger insynsskyddat med härligt ljusinsläpp från föreningens lugna innergård. Här finns det gott om plats för soffhörna, men också en möjlighet att göra om rummet till en del av sovrummet, se den alternativa planlösningen. Köket är rymligt med bänkar och skåp på två sidor, samt arbetsytor för matlagning. Luckorna går i vitt med handtag i rostfritt stål, mosaikkakel sitter som stänkskydd och köksbänken går i grått. Under fönstret, som även det vetter mot innergården, finns en utmärkt yta för en matplats.
I den rymliga hallen finns det både flera garderober, förvaringsskåp och plats för såväl skoställ som hatthylla. På ena sidan om hallen ligger sovrummet, ett rum som går i stilla grått och har plats för både säng och förvaring. På den andra sidan om hallen ligger badrummet, helkaklat i vitt med mörkt golv, dusch med glasvägg och kommod med förvaring i två stora lådor.

Med mera
Bostaden har redan idag en bra planlösning men med en alternativ planlösning får hemmets kvadratmetrar optimal användning, och tack vare en stor förening med hela 148 bostäder är avgiften låg. Detta hem är verkligen en fin möjlighet att bo riktigt bra i ett trevligt Vasastanskvarter! Och adressen intill Odenplan kunde knappast vara bättre: här finns flertalet utmärkta restauranger och caféer i alla prisklasser, samt både tunnelbana, pendeltåg och bussar som tar resenären över hela staden. Den som söker grönområden kan välja mellan Observatiorielunden eller en promenad bort till Brunnsviken och Haga parken. Helt enkelt ett utmärkt boende för det unga paret eller för singeln såväl som för pendlaren!

Hall
Gott om förvaring i flertal garderober, skohylla och hatthylla. 

Badrum
Svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Tvättställ på kommod, spegelskåp med belysning, dusch bakom glasväggar, toalett och ett par vägghyllor. Plats för tvättmaskin.

Sovrum
Plats för dubbelsäng och mindre skrivbord. Garderob och ingång idag från hall, men se gärna alternativ planlösning.

Kök
Vardagsrum och kök ligger i helt öppen planlösning .Gott om förvaring och avlastningsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd varmluftsugn och micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt. Dubbel diskho nedsänkt i laminatbänkskiva med mosaik ovan och belysning under skåp. matplats vid fönster ut mot uteplats. Även en fint barnrum/ arbetshörna eller del av nytt kök, se alternativ planritning. 

Vardagsrum 
Plats för bord, soffa och tv-möbel. Fönster ut mot innergård och i öppen planlösning med kök. Även utgång till uteplats.

Uteplats
Stor härlig uteplats i söderläge med gott om sol mest hela dagen!

Brf Odenpalatset registrerades hos Bolagsverket 2019-10-23 och består av tre huskroppar på adresserna Hagagatan 1, Surbrunnsgatan 53-59 och Odengatan 50-60. Bostadsarea: 9925 kvm

Föreningen avser att bedriva verksamheten som en äkta bostadsrättsförening vilket förutsätter att 60 % av lägenheterna måste vara bostadsrätter. I dagsläget är det drygt 60 % som har köpt/avser köpa sina lägenheter vilket innebär att föreningen med största sannolikhet kommer att klassas som äkta.

Renoveringar
2020: Relining

Pågående renoveringar:
Entré- och trapphusrenovering. Föreningen ser över att renovera entréerna på Surbrunnsgatan med nya dörrar, belysning, ommålade väggar etc.  
Underhållsplan redovisas i den ekonomiska planen under "teknisk beskrivning". I dagsläget finns det ca 10 000 000 kr i kassan avsatta för renoveringar och underhåll.

Tv & bredband
Fiber finns indraget från IP-Only.

Förråd
Bostadsrättsinnehavaren nyttjar i dagsläget ett källarförråd om ca 4- 5 kvm. 

Garage
I fastigheten på Surbrunnsgatan finns ett garage där Aimo Park hyr ut platser. För tillgänglighet, besök www.aimopark.se

Gemensamma utrymmen:
- Två tvättstugor belägna på Surbrunnsgatan och Hagagatan 1.  
- Innergård.
- Cykelrum.
- Grovsoprum.

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
DSC_7960
Drönare
DSC_7950-HDR
Visa fler bilder
DSC_7924-HDR
DSC_7913-HDR
DSC_7918-HDR
DSC_7928
DSC_7934
DSC_7938-HDR
DSC_7941-HDR
DSC_7943
DSC_7946-HDR
DSC_7953-HDR
DSC_7911-HDR
DSC_7965
DSC_7973
7908-7926
DSC_7895
DSC_7896
DSC_7905
DSC_7883-HDR
DSC_7886
7855-7857
DSC_7977-HDR
DSC_7980
Planritning
Alternativ planritning

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.