Alla bilder

Saltsjöbaden / Rösunda

Gamla Skolvägen 29A

Rum:
6 rum och kök
Boyta:
158 kvm
Byggår:
2006
Pris:
7 000 000 kr
Tomtarea:
204 kvm
Boarea:
158 kvm
Antal rum:
6
Antal badrum:
2
TV / internet:
Com hem
Andelstal:
%
Avgift:
0 kr / månad
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadsår:
2006
Byggnadstyp:
Radhus
Fönster:
Isolerglas 2+1
Uppvärmning:
IVT 490 frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme entréplan och radiatorer övre plan.
Komm. skatt:
30.06%
Pantsatt:
Ja
El:
2 254 kr
Vatten/Avlopp:
350 kr
Renhållning:
130 kr
Försäkring:
750 kr
Totalt / mån:
3 484 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Underbart gavelradhus med bästa solläge i Saltsjöbaden

I pittoreska och supercharmiga Saltsjöbaden finns detta utmärkta radhus beläget på gaveln med trevlig natur runt omkring. Radhusen som byggdes för drygt tio år sedan är moderna och smarta både i inredning och planlösning. Att detta hem sen ligger på bästa läge är ett stort plus! Braskamin, upp till fyra sovrum och en generös altan med sol nästan hela dagen är några fantastiska egenskaper med detta hem! 

Interiör
När vi letar efter en bostad idag är det inte bara viktigt att bo i ett bra område, i ett hem där allt ryms innanför fyra väggar. Det är kanske än viktigare att bostaden blir ett hem, ett hem som är smart, med bra planlösning så att familjen får plats både tillsammans och som individer. Här får ni just det! På gaveln, utan insyn från några grannar, kan familjen antingen hänga i soffan och stirra in i braskaminen eller gå på reträtt till respektive rum. På bottenvåningen, med genomgående vattenburen golvvärme, finns det trevliga köket, modernt planerat med snygg inredning och ett vackert innefönster. Alla köksmaskiner samt gott om både förvaring och yta såklart. Vardagsrummet har nämnda braskamin och utgång till den trevliga och ostörda uteplatsen i bästa solläge. Stilrent badrum tillika tvättstuga samt arbetsrum eller extra sovrum finns också på nedre plan.
Övre plan är familjens mysplats, med ett allrum för de som vill hänga ihop i soffan och tre utmärkta sovrum så att alla har en egen plats. Badrummet är inrett med badkar, vilket ger njutningspoäng såklart! Förutom den stora uteplatsen finns även en liten trädgård och carport med laddningsstation till elbil. 

Med mera
Saltsjöbaden har faktiskt allt som kan önskas, det är en pittoresk och underbart charmerande stadsdel med vatten, historiska och anrika byggnader, uteaktiviteter såväl som inomhusaktiviteter. Saltsjöbadens centrum erbjuder butiker, restauranger och caféer. Det vill säga att allt finns här! Behöver du ändå ta dig in till stan så går det utmärkta kommunikationer härifrån, bussar och Saltsjöbanan går till Slussen och självklart går det att ta bilen. 

Entréplan

Hall
Uppvärmt klinkergolv med stora glaspartier både ut och in mot kök. Garderober och ingång till entrévåningens alla rum. Säkerhetsdörr & larm (Sectoralarm)  Finns även förråd under trappan där även värmepannan står placerad.

Kök
Med matplats, fönster över ho mot baksida av huset. Vedumkök med släta vita luckor, mycket skåp för förvring, stålhandtag, bänkskivor av vit laminat och kakel ovan. Rostfria vitvaror från Bosch. Dubbel kyl och frys, inbyggd varmluftsugn & micro, induktionshäll med spisfläkt över och integrerad diskmaskin. Ekparkettgolv.

Vardagsrum
Stort ljust vardagsrum med braskamin som ligger i ett öppet samband med köket. Stora glaspartier från golv till tak, utgång till uteplats i sydväst samt ett högt sittande avlångt fönster. Ekparkettgolv.

Sovrum IIII / Arbetsrum
Plats för säng eller arbetsbord. Väggfasta skåp och fönster mot uteplatsen. Går att göra detta rum större om man vill offra förrådet. Ekparkettgolv.

Badrum 
Duschrum med fönster. Uppvärmt klinkergolv och kakel på väggarna. Spotlights i taket, glasad duschvägg och wc. Spegel med belysning ovan tvättställ. Överskåp för förvaring och arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. 

Övre plan

Allrum
Härligt rum med stora fönster i tre olika väderstreck. Ingång till alla tre sovrummen och badrum. Klädkammare. Ekparkettgolv.

Master bedroom
Plats för dubbelsäng och nattygsbord. Garderobsrad och fönster i sydväst. Ekparkettgolv. 

Sovrum II
Plats för stor säng och skrivbord. Med en garderob och fönster. Ekparkettgolv

Sovrum III
Plats för stor säng och skrivbord. Med en garderob och fönster. Ekparkettgolv

Badrum
Uppvärmt klinkergolv (el) och kakel på väggarna. Spegelskåp med belysning ovan tvättställ, badkar och wc. Fönster mot baksida.

Övrigt
Stor härlig uteplats i sydvästläge med sol från lunch till sena kvällen. Finns plats för både loungeavdelning, matplats och en liten sittgrupp. Förråd om ca 4 kvm. Carport med laddare för elbil ( Garo ). 

Huset ligger precis vid Grand Hotel och vid vattnet i Hotellviken med Restaurangholmen som erbjuder båt och badliv men även mat & dryck på Holmen Bar och Kök alternativ på restaurangen på badet.
För er som gillar att segla så finns det välkända KSSS, Sveriges äldsta och största segelsällskap.

I Saltsjöbaden är det alltid nära till naturen, tex Wallenbergsparken om ca 5 minuter från bostaden. Här finns även lekplats för dom små med två lekhus, karusell, gungor, och rutschbana. Erstaviken erbjuder flera fina promenadstigar, motionsspår och vackra sjöar.

Det finns tennisbanor på Strandpromenaden, öppna sommartid och är utomhusbanor men finns även en tennishall. Idrottsanläggning med simhall, idrottsplats med fotbollsplan och nybyggd dansstudio, ishall och flertal gym.

Saltsjöbaden har även en egen golfklubb med en 9-hålsbana och en 18-hålsbana. Här finns spår för längdskidåkning. Vintertid finns även Slalombacken att tillgå.

Det finns ett flertal skolor och förskolor. Närmsta skola från bostaden är Da Vinciskolan års 0-6 och Kunskapsskolan årskurs 4-9 och förskolor som ligger nära är Da Vinciskolan och Ringgården.

Avståndet in till city är ca 20 min med bil eller tvärbanan.

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 3 088 000 kr
Mark, värde: 2 144 000 kr
Summavärde: 5 232 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2006
Värdeår: 2006

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Välkomnande ingång
Hall
Dukat för middag

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.