Alla bilder

Sköndal

Mollie Faustmans väg 25

Rum:
6 rum och kök
Boyta:
137 kvm
Byggår:
2013
Pris:
8 500 000 kr
Tomtarea:
322 kvm
Boarea:
137 kvm
Biarea:
16 kvm
Antal rum:
6
Antal badrum:
2
Eldstad:
Braskamin
TV / internet:
Telia fiber
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadsår:
2013
Byggnadstyp:
Tvåplanshus
Energiklass:
C
Energipres.:
90 kWh/m2
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen golvvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Fasad:
Puts
Grund:
Betongplatta
Vatten:
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fast. bet.:
SOARÉN 20
Komm. skatt:
29.82%
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
1 708 000 kr
El:
1 052 kr
Samfällighet:
800 kr
Försäkring:
333 kr
Totalt / mån:
2 185 kr

Visning

Visning

Inga visningar då detta objekt inte är till salu.

Planritningar

Beskrivning

Magisk villa vid återvändsgränd intill skogen!

I ett gemytligt och lugnt villaområde ligger detta oerhört välplanerade hem, väl tilltaget för hela familjen. Sköndal ligger på bekvämt avstånd från City med närhet till naturen, närbutiker och shopping och såklart goda kommunikationer. Detta trivsamma hus har flera stora sovrum, både allrum och vardagsrum, uteplatser och balkong samt ett luftigt kök. Som extra plus i kanten finns här både badkar, bastu och braskamin, allt för att kunna njuta lite extra i vardagen!

Interiör
Här finns en fantastiskt fin villa från 2013 som ligger alldeles ypperligt till vid en återvändsplats med skogen som  granne. Villan är oerhört välplanerad och har magiska detaljer som får boendet att kännas unikt och hemma. Entrén till huset leder in till en generös hall med grå klinker och golvvärme. På det nedre planet finns två bra sovrum, ett stort allrum, tvättstuga och badrum med dusch och bastu.
Det övre planet stoltserar med underbar takhöjd, fin utsikt och härligt ljusinsläpp. Köket och master bedroom har hela 3,5 meter i tak! I köket, som går i vitt med svart bänkskiva, går det att möblera matplats, men morgonkaffet avnjuts bäst ute på balkongen i sydöst-läge. Vägg i vägg med köket ligger master bedroom, perfekt med inbyggd garderobsvägg och tillgång till balkongen även härifrån. I det öppna och härliga vardagsrummet går det att njuta av braskaminen, eller att kliva ut på den 75 kvadratmeter stora altanen som löper runt huset! Badrummet på den övre våningen är utrustat med badkar, i detta hem är det vardagsnjutning som har högsta prioritet!
Hemmet har gott om förvaring med ett förråd inne och ytterligare tre förråd ute, förutom carporten på tomten. Uteplatsen som sträcker sig runt hela huset gör att det finns en perfekt plats i solen från klockan 12 inpå sena kvällen, och på baksidan är utsikten rakt mot skogen!

Med mera
Förutom det trivsamma och lugna läget finns det flera parker, lekplatser och naturområden att tillgå härifrån. Till exempel Vackra Nannas park är den perfekta lekplatsen och när det ska promeneras kan Skogskyrkogården eller Drevviken vara utmärkta mål. Om sommaren är Sköndalsbryggan och Sköndalsbadet självklara favoriter! Sköndal ligger på perfekt avstånd från City och har självklart allt som kan behövas precis i närheten. I Sköndals C finns närbutiker och shopping, men även Farsta C och Globen shopping ligger nära. Självklart är kommunikationerna, härifrån tar du dig snabbt in till navet vid Gullmarsplan där resan går vidare med buss, tunnelbana eller tvärbana.

Entréplan

Hall
Avhägning samt förvaringsmöbel och två garderober. Uppvärmt klinkergolv. Infällda spotlights i taket. 

Sovrum II
Plats för säng och skrivbord. Dubbelfönster med fönsterbräda i marmor.

Sovrum III
Garderobsvägg och dubbelfönster med fönsterbräda i marmor. Plats för säng och skrivbord.

Allrum
Infällda spotlights i tak. Plats för soffgrupp och tv-möbel. Två fönster samt förvaringsutrymme.

Tvättstuga
Uppvärmt klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Mycket förvaring samt arbetsbänk med nedfälld tvättho. Husets värmesystem står här. 

Badrum med bastu
Helkaklat på väggar och uppvärmt klinkergolv. Tvättställ på kommod och spegelskåp ovan. Toalett och duschväggar.  Bastu i två sittplan med klinkergolv samt glasdörr.  

Övre plan 

Kök
Gott om arbetsyta och förvaring. Svart arbetsbänk med vitt kakel ovan samt infälld belysning i överskåp. Ljusinsläpp från fönster mellan arbetsbänk överskåp, med även stora fönsterpartier i sydostläge.  Spisfläkt ovan induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, micro samt diskmaskin. Kyl och frys. Infällda spotlights i tak, takhöjd ca 3,5m. Utgång till balkong

Master bedroom med balkong
Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Platsbyggd garderob med speglar samt 3,5 meter i takhöjd. Fönster samt utgång till balkong 

Vardagsrum
Plats för soffgrupp och bord. Braskamin finns i mitten av rummet .Flertal fönster och utgång till trädäck med rikligt med sol.  

Matplats / sovrum IV
Som är välplacerat i anslutning till trappan. Utgång till balkong i nordväst läge. Görs med enkelhet om till ett fjärde sovrum. Ekparkettgolv.  

Badrum 
Uppvärmt klinkergolv och kaklade väggar. Badkar, tvättställ på kommod och badrumsskåp ovan. Toalett, handdukstork och förvaringsskåp. Fönster. 

Övrigt
Vattenburen golvvärme i två plan, mestadels ekparkett med visa inslag av klinker. 

Carport och flera uteförråd 
Det finns både plats för en och två bilar på uppfarten, varav en under tak. Det finns två förråd i direkt acsess med ingång och carport. På övre del finns ett tredje förråd för utemöbler, dynor och trädgårdsmaskiner.  

Fiber 
Finns indraget i huset. Leverantör är Telia. 

Värme
Det är en Nibe vatten/luft värmepump med värmeåtervinning.  
Båda plan är med vattenburen golvvärme. 

Samfällighet
Det ingår snöröjning, sopavfall, vatten och  skötesel av gemensamma områden, 

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 3 595 000 kr
Mark, värde: 2 884 000 kr
Summavärde: 6 479 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2013
Värdeår: 2013

Officialservitut väg, Förmån
0180K-2010-22479 - 1, 2011-04-07

Ansvarig mäklare
Joakim Wallenberg

Kontakt
070-820 77 77
[email protected]
Uteplats
Grannskapet
Stora ytor

Kontakta oss

Säljare eller köpare?

Genom oss gör du ditt livs bästa affär. Välkommen till oss på Wallenberg Fastighetsförmedling. Vi är mäklarbyrån med personlig prägel som hjälper dig att göra din absolut bästa fastighetsaffär.